Onze winkel

Naast een groot assortiment Honden en Katten voeders en benodigdheden, bieden wij u ook een opvallend groot assortiment aan vogels, benodigdheden en een uitgelezen keur aan vogelvoeders met als opvallende toppers, het totale assortiment van AVIAN-BIRDFOOD, BEAPHAR/BOGENA, TEURLINGS en QUICO... volgens ons de beste voeders welke u aan uw huiskamer en/of voli√®revogels kunt bieden. Dat hebben we natuurlijk niet van horen zeggen, maar door deze producten ook bij ons in de professionele kwekerij te gebruiken.

Ook kunt u natuurlijk terecht voor het knippen van nagels van uw vogels, en natuurlijk voor het eventueel kortwieken van uw huiskamervogels. Naast het assortiment vogels en benodigdheden hebben wij natuurlijk ook een goed assortiment op het gebied van aquaria, zoals zoetwatervissen en planten als techniek zoals b.v. filters, verlichting en verwarmers en natuurlijk bakken in alle soorten en maten en natuurlijk allerhande soorten waterbereiders en medicijnen.

Naast het bovenstaande assortiment hebben we zomers een (nu nog)beperkte collectie japanse koi op voorraad, uitsluitend van japanse kwekers, maar wees erop voorbereid... dit gaat in de toekomst veranderen....!

Contact

072 52 09 603

Westerweg 20
1815 DE Alkmaar

info@prodier.nl

Like onze facebook